Droommobiel

Home ยป Droommobiel

Tijdens het vele brainstormen over onze vzw kwamen we tot de conclusie dat veel dove en slechthorende mensen met een extra zorg versnipperd gelokaliseerd zijn in Limburg. Toch situeert het merendeel van de Limburgse Dovenwereld zich in het Hasseltse.

We willen ook de dove en slechthorende mensen, voor wie het moeilijk is om tot in Hasselt te geraken, in de verschillende regio’s bereiken. Om die reden kwamen we met het ‘mobiele’ idee op de proppen en ontstond de ‘Droommobiel’. Op deze manier kunnen we de ene dag in Noord-Limburg een workshop organiseren en de andere dag in Zuid-Limburg. We willen dat alle mensen, die nu geen contact hebben met lotgenoten, zich kunnen verenigen.

In onze Droommobiel zal een keukentje met koelvak te vinden zijn voor onze verse groenten, veel opbergruimte om ons workshopmateriaal een plaats te geven en een snoezelhoek zodat onze deelnemers even kunnen uitblazen tijdens of na de workshop.

We starten met een caravan, daar zijn we al helemaal in de wolken van. Onze “bus”droom zetten we niet opzij, deze past perfect in onze caravan-rij!

Help ons onze mobiel te realiseren!

Voor we de baan op kunnen is er nog heel wat werk aan de winkel. Eerst en vooral willen we investeren in een caravan. Dat kunnen we niet alleen en daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Steunen kan!
Via overschrijving: BE83 7370 6594 7515
Via Trooper:
Steun vzw De Droommobiel via Trooper