Over ons

Home » Over ons
Met dank aan Filip Heyninck voor bovenstaande tekening: Home | filipheyninck.com

Sofie

Hallo! Ik ben Sofie. Een West-Vlaamse migrant die voor de liefde haar plekje in Limburg kwam zoeken en vond. Ondertussen woon ik al enige tijd in het mooie Limburg en zijn mijn vriend en ik sinds kort ouders geworden van een prachtige dochter: Kato. Ik ben een creatieve duizendpoot en een bezige bij.

“De Dovenwereld heeft me alvast helemaal betoverd!”

Mijn interesse en voorliefde voor Vlaamse Gebarentaal groeide doorheen de jaren waardoor ik ook de opleiding tolk Vlaamse Gebarentaal – Nederlands volgde en met succes afgerond heb. De Dovenwereld heeft me alvast helemaal betoverd!
Als er in het weekend al eens wat tijd overschiet, werken we verder aan ons droomhuisje of gaan we voor wat Q-time met het gezin.

Anouk

“Ik word wel eens de zonnebloemgele hartige patrijs genoemd.”

Ik ben Anouk of in het scoutsleven word ik wel eens de zonnebloemgele hartige patrijs genoemd. Typerend aan deze totem is de vrolijkheid waarmee ik graag rondfladder en mijn omgeving verlevendig. Verder staan creativiteit en liefde voor natuur op mijn lijf geschreven.

In mijn vrije tijd speel ik graag gezelschapsspelletjes en engageer ik me als oud-leiding bij scouts Akabe Neerpelt, een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met een beperking. Daar kan ik mijn creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. Daarnaast wandel en fiets ik graag en geniet ik van het moois om me heen! In mijn werk als begeleider bij dove en slechthorende volwassenen met een extra zorg, krijg ik de kans om met mijn handen te wapperen en een mooie combinatie te maken tussen het zorgende en actief bezig zijn met de bewoners.

Bieke

Mijn naam is Bieke, happy single. Geen kids, wel trotse tante van 3 toffe tieners. Ik kom uit een Bourgondische familie waar gezelligheid en lekker eten centraal staan. Creatief in de keuken is dan ook mijn hobby. Aangezien gezelligheid troef is, neem ik bewoners en collega’s graag hierin mee. Door samen te decoreren, worden we ondergedompeld in een aangename sfeer.

“Mijn hart ligt in de zorgsector. Met al een heel aantal dienstjaren op de teller, kan ik wel zeggen dat ik mijn job met heel veel enthousiasme doe!”

Verder hou ik van reizen, andere culturen opsnuiven, terrasjes met vrienden, vertoeven/wandelen in de natuur, shoppen in de stad … Mijn hart ligt in de zorgsector. Met al een heel aantal dienstjaren op de teller, kan ik wel zeggen dat ik mijn job met heel veel enthousiasme doe!